Välkommen till Helsingborgs Fritidscenter

Välkommen till Helsingborgs Fritidscenter

Din leverantör av husbilar, husvagnar och campingtillbehör i Skåne,

Heisingborgs Fritidscenter är auktoriserade återförsäljare av Kabe och Adria husvagnar och Kabe och SunLiving husbilar. Vi har sålt nya och begagnade husbilar och husvagnar till kunder runt om i Sverige sedan 2013. Här på vår hemsida hittar du ett stort utbud av nya och begagnade husbilar och husvagnar samt personbilar och transport bilar av olika märken och i olika prislägen.

I vår välsorterade butik erbjuds du ett lika brett utbud av tillbehör och reservdelar som ett brett kunnande. Vi är en Kama Fritid butik med ett stort tillbehörssortiment från kända varumärken och självklart kan vi hjälpa dig med orginaldelar till Kabe och Adria. Vi säljer även markiser och förtält från de ledande tältproducenterna Thule, Fiamma, Isabella, Ventura, Svenska Tält och Euro-Tents.

Vår ambition är att göra våra kunder nöjda. Vi vill hjälpa till att förverkliga de drömmar som våra kunder har och ge dem möjligheten till mängder av oförglömliga uppleverser.

- Varmt välkommen till Helsingborgs Fritidscenter för ett professionellt och komplett omhändertagande!

 

 

 

 

PERSONAL

Daniel Rockenson Daniel Rockenson VD / Säljare

daniel@helsingborgsfritidscenter.seTomas Klimaszewski Tomas Klimaszewski Verkstadsansvarig / Garanti och Försäkringskador

0762136683

tomas@helsingborgsfritidscenter.seCyryl Fornalski Cyryl Fornalski Rekond